shopify site analytics
Welcome Guest [Log In] [Register]

Add Reply
kerro !
Joo 24 (92.3%)
En 2 (7.7%)
Total Votes: 26
Oletko käynyt koskaan ulkomailla?
Topic Started: Mar 10 2011, 20:38 (1,347 Views)
Darktaru
Member Avatar
..:: Action ::..
Oletko sä käynyt koskaan ulkomailla ?
KERRO MISSÄ !!!!
Offline Quote Post Goto Top
 
Heiccu
Member Avatar
It's show time!
Awarded Members
Pari kertaa joo. Joskus pikkulikkana kävin Virossa, mistä en muista mitään muuta kuin että sain hedelmäkarkeista traumat. Ruotsin poikki on tullut ajeltua sekä vietettyä noin puoli tuntia Norjan puolella,lol. Mut sitten vähän pitemmillä reissuilla en ole ollut kuin Tanskassa ja Italiassa, kesällä lähden Itävaltaan ja tässä parin vuoden sisään on tarkoitus viettää puoli vuotta-vuosi vaihdossa Saksassa ja ehkä myös jossain vaiheessa opiskelujen aikana pari kuukautta Japanissa.

Muuten en ole sen hirveämmin päässyt matkustelemaan, vaikka kuinka mieli tekisi.
Posted Image

3DS Friend Code: 5386 - 8476 - 5068
Offline Quote Post Goto Top
 
Ruka
Member Avatar
Italialainen Merirosvo
Onhan sitä jonkin verran tultua. Monta kertaa Espanjaan ja Kanariansaarille, pari kertaa Kreikkaan ja kerran Viroon. Enpäs muualla ole ollutkaan, vaikka tekisikin käydä mm. Japanissa, Amerikassa, Australiassa tai sitten johonkin Euroopan maahan. :)
PIRATES.
Offline Quote Post Goto Top
 
Kurye
Member Avatar
Warmonger
Jebs, paljonkin. Ainakin Virossa, Ruotsissa, Ranskassa, Portugalissa (ihan vauvana tosin), Venäjällä (myös vauvana, silloin oli vielä Neuvostoliitto), Kanarialla, Amerikassa, Japanissa, Kreikassa, Tsekeissä ja Puolassa (hetkellisesti, kun odotettiin jatkolentoa).

Tänä vuonna aion sitten mennä Espanjaan. =)
Did I eat my drink?
Offline Quote Post Goto Top
 
Darf
Member Avatar
Waa
Miljoona kertaa Kanarian saarilla, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Venäjällä, Yhdysvalloissa (Kalifornia), lennon välilaskulla Saksassa. Köyhää :( Tahtoo matkustaa lisääääääääääääääääää.
Posted Image
Kiitos Silphy!
Offline Quote Post Goto Top
 
Saana
Member Avatar
virallinen neponen
Tykkään tosi paljon matkustamisesta, paitsi että meillä päin siitä on mennyt maku täydellisesti. :C Pidän matkustamisesta, jos siihen sisältyy, että kyseessä on oikeasti joku hieman erikoisempi maa kuin Viro tai Ruotsi, ja että siellä myös ollaan ja rentoudutaan kunnolla, eikä kipaista yhtä kaupunkia läpi siirtyen heti seuraavaan.

Meillä ollaan menty aina veneellä ympäriinsä... Ruotsi, Viro, Liettua, Puola, Latvia, Tanska, Itävalta, Saksa, Monaco, Kroatia, Italia, Unkari, Liechtenstein(?), Venäjä... Kaikki eivät todellakaan tule mieleen, sillä kyseessä on enemmänkin "pikkumaita", joissa ollaan nopeasti vain käväisty. Yhdessä kesässä kasaan tuli 20 eri maata, ettei sen puoleen. Kanarian saarilla (Gran Canaria) oltiin kerran viikko, ja se oli ensimmäinen ns. kunnon matka.
[size0]NEVER SAY NO TO PANDA.
"If that's just hungry, I don't want to see angry."
Offline Quote Post Goto Top
 
purrjo
Member Avatar
crazy cat lady
No en ole sen enempää, kun Ruotsissa ja sekin laivan sisällä, eli mun kokemukset ulkomaista on melko vähäiset, ehkä vielä joskus.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Chico
Member Avatar
#TeamRowlet
Awarded Members
Olen varmaan ainoa, joka ei ole koskaan käynyt Suomen rajojen ulkopuolella. Siihen syynä on se, ettei meidän perheessä koskaan ole harrastettu matkustelua ja ison perheen kanssa on vaikea lähteä ylipäätänsä mihinkään. Ja raha, sitä ei ole koskaan ollut liikaa :<. Kyllä mä voi sanoa olevani kateellinen niille, jotka ovat kierrelleet pitkin maita ja mantuja, ja itse on joutunut tyytymään kotimaan matkailuun ja sitäkään ei ole tullut harrastettua liikaa *köh*.

Nyt veri vetää ulkomaille todella voimakkaasti ja olen alkanut pikkuhiljaa säästämään rahaa tulevaa ulkomaanmatkaa varten. Kohdetta en ole vielä päättänyt. Haluaisin käydä vielä joskus ainakin Briteissä, Puolassa, Italiassa, Venäjällä, Saksassa, Espanjassa ja ah, Japanissa, tottakai~. Löhöilylomat ei minua hirveästi kiinnosta, enemminkin haluaisin kierrellä kaupungeissa, tutustua nähtävyyksiin, käydä shoppailemassa ja klubeissa...
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
Rakastan matkustelua! Ja sitä olenkin tehnyt koko pienen ikäni, tosin nyt on ollut pitkä rupeama, etten ole käynyt missään. Höh.

Kerta ulkomailla on joskus asuttu ja porukat on aina ollu hirmuisia reissaajia, niin pienestä pitäen on tullut käytyä vähän siellä sun täällä. Yleensä ollaan pyritty välttämään turistirysiä ja saada kunnon kokemuksia vähän niiden ulkopuolelta. Yksi massiivisimmista matkoisa oli pari vuotta takaperin, kun käytiin koko konkkaronkka ns. maailmanympärysmatkalla kun mamma täytti pyöreitä vuosia.

Jos tähän nyt jotain maita laittaisi missä on tullut piipahdettua niin varmaankin sellaiset kuin Australia, Uusi-Seelanti, Yhdysvallat (Florida), Unkari, Latvia, Viro, Ruotsi, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Argentiina, Chile ja Hong Kong.

Lisäksi on monia maita, missä haluaisin käydä! Islanti, Venäjä, joku Afrikan maa ja Japani olisi ainakin tällaisia. Lisäksi sellaiset kuten Kreikka, Thaimaa ja Jamaika ois ihan jees. Parempi puolisko haluaisi tosin saada kunnon Sinkkuelämää-kokemuksen New Yorkissa, joten sinne sitä taidetaan seuraavaksi suunnata kunhan aikaa ja rahaa löytyy.
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Joo, olen. Useampia kertoja Iso-Britanniassa (Lontoon lähiseutu oikeastaan), Espanjassa, Kanaria-saarilla (Las Palmas), Ruotsissa, Norjassa ja sitten tietty Amerikassa. Ei kai sitten oikein muualla?

Vanhempani ja isoveljeni asuivat useamman vuoden tuolla rapakon takana, mutta muuttivat juuri ennen syntymääni takaisin Suomeen, joten se maa oli lapsuudessa suht läheinen ja siellä sitten käytiin. Lontoo on kuitenkin ehkä se kaikkista läheisin ja tutuin ulkomaailman kohde. Kummatkin vanhempani ovat opiskelleet ulkomailla (isä Amerikassa ja äiti siellä Lontoossa), joten matkustaminen on kuulunut sitten perheen tapoihin aina.

En kuitenkaan ole päässyt matkustelemaan kunnolla sellaisiin paikkoihin, joihin itse haluaisin (Italia, Pääsiäissaaret, Aasia, Australia, Norjassa paljon lisää esim.), mutta siihen toivottavasti tulee tässä joskus muutos, jos rahatilanne vaan moisen sallii >_>. Suurena haaveena olisi myös kiertää kaikki Amerikan osavaltiot läpi.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Spinel
Member Avatar
raindancer. ~
Juu. :) Rakastan matkustamista, on tosi jännää päästä tutustumaan erilaisiin kulttuureihin. Taidan listata:

- Portugali
- Bulgaria
- Kanarian saaret & Mallorca laitoin tällein kun molemmat kuuluvat kuitenkin Espanjaan :D
- Viro
- Ruotsi
- Tanska

No, eihän tuossa kovin paljoa ole. Haluaisin ihan älyttömän moneen paikkaan. ~~ Seuraavaksi olisi kiva lähteä jollekkin kaupunkilomalle tai kunnon kiertomatkalle (monta maata yhden loman aikana olis ihanaa :D). Nooo, pitää nyt katsoa jos kesälomalla vaikka onnistuisi. Sitä ennen ollaan kyllä menossa Tallinnaan toista kertaa.
[life] is -music-
*play*
it <louder>
Offline Quote Post Goto Top
 
kiesu
Member Avatar
Hard Way
Aika vähän matkustelen mutta joo onhan tuolla tullut käytyä. Katotaan muistanko kaikki näin yhdeltä istumalta...

- Viro
- Kreikka
- Kanaria
- Egypti
- Thaimaa
- Saksa

Siinä ne vissiin oli.
Posted Image
@Twitter @Steam
Offline Quote Post Goto Top
 
Shoolis
Member Avatar
en keksi tähän mitään
En ole päässyt matkustelemaan oikein mihinkään vähään aikaan, mutta olen elämäni aikana käynyt aika monessa paikassa: Kiinassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Fuerteventurassa, Maltalla, Sardiniassa, Ruotsissa ja Virossa. Olen käynyt myös muuallakin, mutta en nyt tähän hätään muista missä. Yleensä reissaan perheeni tai siskoni ja kummitätini kanssa, koska kummitätini asuu yksin, on aikamoinen kroisos ja viettää ulkomailla vuosittain yhteensä noin neljä kuukautta.

Haluaisin mennä interrailaamaan ympäri Eurooppaa ja käydä Australiassa ja Amurrikassa, mutta kaverini eivät oikein syty ajatukselle railaamisesta ja perheen kanssa matkustelu on alkanut osoittaa hiipumisen merkkejä. Ehkä voisin lähteä siskoni ja kummitätini kanssa jonnekin kesällä, kun heidät saa aina nopeasti innostumaan tällaisista asioista.

Avri
 
En kuitenkaan ole päässyt matkustelemaan kunnolla sellaisiin paikkoihin, joihin itse haluaisin (Italia, Pääsiäissaaret, Aasia, Australia, Norjassa paljon lisää esim.)

Pääsiäissaarilla ei kuulemma kamalasti tykätä suomalaisista, koska vuosi tai pari takaperin joku pölkkypää meni ja yritti varastaa sellaisen moai-patsaan nenän (tai korvan) >___>
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
Shoolis
 
Pääsiäissaarilla ei kuulemma kamalasti tykätä suomalaisista, koska vuosi tai pari takaperin joku pölkkypää meni ja yritti varastaa sellaisen moai-patsaan nenän (tai korvan) >___>
Hehehee joo, muistaakseni kyse taisi olla korvasta. Meidän porukkahan siellä käväisi tuossa pari vuotta takaperin, ja yriteltiin arvuutella miltä patsaalta korva oli pöllitty - mutta kun patsaita oli tuhat ja sata ja lisäksi jokaiselta oli joko nenä tai korva tai molemmat vähän missä sattui. Höh. Mutta kovasti sikäläiset tuntuivat meistä pitävän, kun tarjosivat niin anteliaasti tanssitunteja sun muuta hauskaa. Ehkä ne ei tajunnu, että oltiin suomalaisia. Eipä sitä tullut tosin paljon mainostettuakaan :P
Offline Quote Post Goto Top
 
Garret
Member Avatar
»Ranger of the North«
Kanariansaaret, Espanja - Malaga, Viro ja öööh.. Ei kait muuta.
Epsaniassa useampaan otteeseen kuten perisuomalaiseen tapaan kuuluu.
Omat toive matkakohteeni ovat tosin hieman eri sorttia kuin loputtomat turistirysät, aurinkorannat ja halpa muovikrääsä mitä kannetaan kotiin.
Posted Image
"I failed. I won't put myself above you and tell you this and that, it's too late. So this time for once, let me tell you one small truth. It's all right if you never forgive me, but no matter what you become, I will always love you."

TJ-Awards 12' - "Äijin käyttäjä" Jaettu sija - Garret / Zervy .
TJ-Awards 13' - Käyttäjä, joka sopisi Keski-Maahan
Offline Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Äänestykset · Next Topic »
Add Reply

    

.