shopify site analytics
Welcome Guest [Log In] [Register]

Add Reply
Tulevaisuuden Poképelit-spekulaatio
Topic Started: Jul 6 2009, 19:18 (6,014 Views)
Avri
Member Avatar
...

Tuli nyt mieleen, kun on niin monessa topicissa aihetta sivuttu ja huomautettu, niin tehdään aiheelle ihan ikioma topic!
Ihan pähkinänkuoressa, eli tässä topicissa saa heittää ideoita ja ajatuksia siitä, milloin ja millaisia tulevat pelit tulevat olemaan, milloin uuden sukupolven pelit ovat tulossa ja mitäköhän ne tuo tullessaan. Mutta jo tulevista ja tietoisuudessa olevista peleistä voidaan puhua pääasiassa niissä tarkoitetussa topicissa. Eli HG/SS-spekulaatioita mieluiten niiden topiciin ja tähän sitten jotain muuta, esimerkiksi 5. sukupolvesta :). Tosin täällä voi puhua kanssa sellaisista peleistä, joista ei ole vielä paljon tietoa irronnut. Kuten esimerkiksi niistä WiiWare-Mystery Dungeoneista~.

Aloitan quotemalla *Jirachia* tuolta Arceus-topicista
Quote:
 
Toivon kyllä itsekkin, että 5.generaatio noistaisi vähän päätään, mutta pelkään toisaalta myös pahinta, sillä 4.generaatiolla yleisestikkin on ainakin myyntimäärän ja lukuisten ennätysten mukaan mennyt ehkä parhaiten koko Pokémonin historiassa, joten voi olla ehkä mahdollista, että Nintendo ottaa kaikki mehut irti, ennenkuin siirtyy seuraavaan...

Ja eihän tuosta uutukaisesta käsikonsolistakaan ole mitään kuulunut. Toki voihan olla, että 5.generaatio ehtii jopa DS:n elinkaareen. Kaksoisnäytöllä kun tuppaa menevän niin hyvin myös. [Eli vähän samaan tapaan, kun aikoinaan G/S-sukupolven kanssa, kun se aiottiin alunperin julkaista Game Boylle.]
Joten, mitä mieltä olette, toistaako historia itseään tällä kertaa oikeasti, eli näämmekö 5.generaation yhä DS-aikakaudella?

Mitä enemmän tässä aikaa kuluu, niin sitä vahvemmin uskon, että DS saa lisää Pokémon-pelejä D/P/Pt:n ja HG/SS:n lisäksi. Muutenkin pidän HG/SS:ää D/P-pelien vertaisena "uutena pelinä", vaikka ne ovatkin remaket. Niissä on kuitenkin niin paljon uusia ominaisuuksia ja muuta vastaavaa. GBA julkaistiin v. 2001 ja DS v. 2004, eikä tunnu kyllä Nintendolla olevan mikään kiire uuden konsolin pariin. Muutenkin jos miettii DS:ää, niin en kauheasti keksi mitään, mitä siihen voisi lisätä. Näyttöjen kokoa ei voi enää oikein kauheasti nostaa, muuten uusi konsoli ei enää ole käsikonsoli vaan jotain muuta :D. Ainut mitä uuteen konsoliin voisi parantaa olisi grafiikka ja sitten muistin määrä... "Pelottaa" vaan se, että muistinmäärää on jo lisätty DSi:n, joten... En todellakaan toivo näitä DSi-yksinomaisia pelejä, tuntuisi epäreilulta myydä ensin useille ihmisille tuota DS:ää ja sitten julkaista siitä parempi versio, johon tehdään jotain omia pelejä. Tosin eihän se olisi yhtään erilainen tilanne kuin uuden konsolinkaan kanssa.

En nyt aivan varsinaisesti odota 5. sukupolvea, jos vaan uusia pelejä tehdään DS:lle noilla vanhoilla pokéilla. Eli en välittäisi, jos uusia pokéja ei tulisi, jos noita pääsarjan pelejä tulisi silti. Tietenkin tuntuisi oudolta, jos tulisi kokonaan uusi peli, missä ei olisi kuitenkaan uusia pokéja (mutta maailma ja tarina olisi erit). Kuitenkin tuo D/P/Pt:n sekä RSE:n tarinat liittyivät nimenomaan oman sukupolven pokémoneihin. En kuitenkaan usko, että uusista pokémoneista saadaan kuulla vähään aikaan. Aikaisintaan kunnolla silloin Ho-Oh ja Lugia-elokuvan aikana. Ja jotenkin tuntuu myös siltä, että nuo uudet pokét voisi tulla sitten DS:lle, Nintendolla ei tunnu olevan vieläkään kauhea kiire uuden konsolin kanssa.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
neko
Member Avatar
4
Itse toivoisin 5. generaation tulevan ^^ edes pikkuhiljaa, mutta toivon myös että suunnittelijaryhmä ottaa huomioon myös fanien toivomukset mutta tekevät silti mielenkiintoisia pokeja :3

Tuosta DS:stä että on hyvin mahdollista että sille tulee lisää pelejä uskoakseni mutta on kaksi vaihtoehtoa, joko Nintendo ei uskalla tejdä DSi:lle omia pelejä koska se on valtava menetys ostajien osalta, joiden Nintendo DS:n peliostelut jäävät siihen, tai sitten DSi:n omat pelit saavat taas lisää ostajia sen monipuolisuuden, pinen koon ja DSi-pelien vuoksi... hmm ^^' Itse olen nähnyt DSi:n tähän asti sellaisena kuin DS Lite, uusi paranneltu versio eikä niinkään uusi vallankumouksellinen käsikonsoli.
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Haa, tähän topiciinhan voisi postata tuosta uudesta tulevasta Pikachu-pelistä, eli kyseessä on PokéPark Wii - Pikachu's Great Adventure. Tässä linkki Serebii.netin peliä käsittelevälle sivulle, josta löytyy ilmestyneet kuvat.

No joo, pelistä ei ole kauheasti herunut tietoja, mutta kuvien perusteella tuo vaikuttaa olevan pakkohankinta Wiille :D. Aivan ihana. Onhan toi graafisesti joissakin kuvissa todella karun oloinen jopa Wii-peliksi, mutta ei sentään näy mitään mii-tyylisiä pokéja vaan ihan kunnollisilta pokéilta näyttävät. Ja vaikkei tosta taistelusysteemistä mitään voi päätellä juurikaan, niin sekin näyttää lupaavalta. Aaw.

Mitäs mieltä te muut? :)
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
Quote:
 
okéPark Wii - Pikachu's Great Adventure
Mua ei jostain syystä kiinnosta tämä peli tippaakaan. Tietysti yritän kaivaa siitä kaikki mahdolliset tiedot ylös, mutta se on vain Pokémon-tietämykseni ylläpitämiseen. En siis todennäköisesti tule tätä peliä hankkimaan, vaikka Pokémon-fanina näin voisi olettaa...

Mulle on jäänyt huonot mielikuvat Hey You! Pikachu- ja Pokémon Channel-peleistä ja tuntuu, että tämä peli jatkaa samoilla linjoilla... No, onhan kyseessä nyt Wii ja paljon enemmän mahdollisuuksia (esim. Avrin mainitsema taistelusysteemi näyttää ihan lupaavalta, vaikkei se juuri nyt näytäkään millekään :D), mutta silti joku mättää. Voi tietysti olla että mieli muuttuu ajan kuluessa, saapa nähdä sitten (kuitenkin löytyy pelihyllystä heti ilmestyttyään, haha). Ihan kiva idea näkyy kuitenkin olevan ja tuollainen Pokémoneilla liikkuminen ja niiden kanssa kommunikointi on aina mukavaa, että pääsee ruohonjuuritasolle otuksien kanssa. Uskoisin, että Japanissa iskee varmasti. Muualla en sitten oikein tiedäkään.
Offline Quote Post Goto Top
 
Suppis
Member Avatar
Tyhmä saa olla muttei tykkimies - Tykkimies Suppis
Pakko mainita vitos genesta, että siellä on pakko olla Qwilfishille ja Dunsparcelle uudet evoluutiot, sillä nämä kaksi ovat aivan liian aliarvostettuja :angry:
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Ei liikaa evoja vanhoille pokéille :/. Se on kivaa, kun on sentään muutama vanhempi poké ilman kehitysmuotoja, siinä säilyy joku kunnioitettava alkuperäisyys. Ehkä Qwilfishille (<3) ja ehkä kans juuri Dunsparcelle voisi tullakin uudet kehitysmuodot, mutta jätetään nyt ainakin Farfetch'd rauhaan >:D.

Munchy
 
Mulle on jäänyt huonot mielikuvat Hey You! Pikachu- ja Pokémon Channel-peleistä ja tuntuu, että tämä peli jatkaa samoilla linjoilla...

Ajattelin itse samoin, mutta kun katselin noita kuvia, niin olen vakuuttunut :D. Kunhan nyt ei vaan olisi mikään pikainen räpellys vaan ihan oikeasti peli :D.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
Voih, 5. generaation spekuloiminen on niin uuvuttavaa, koska kun sieltä jotain toivoo niin ei varmasti tuu toteutumaan :D Mitä nyt oon Serebiin foorumeilta jotain lukenut niin melkosia juttujahan siellä on... Mä en oikein tiedä haluanko hirveästi uusia kehitysmuotoja vanhoille Pokémoneille, saisi olla pikemminkin täysin uusia kasvoja (Hoenn-alueen otusten lailla). Mutta tietysti on niitä muutamia jotka kehitysmuotoja ansaitsevat (Qwilfishille oon aina toivonut, Jynxille kans, mielestäni kuuluu Electabuzzin ja Magmarin kanssa samaan joukkoon).

Tuosta PokéPark Wiistä puolestaan on (JO!) nyt erilaista palautetta :D Äsken katselin PokéBeachista mainospätkän tuosta pelistä ja innostusta alkoi löytymään. Grafiikan luulin olevan paljon huonompaa mutta se osoittautuikin olevan huuhaata - grafiikka näyttää yllättävän hyvältä ja Pokémonit näyttävät onneksi ihan oikeilta. Ympäristöön on tuotu kans ihan mukavasti semmosta lapsekkuutta joka iskee meikäläiseen. Pikachulla liikkuminen on varmasti hauskaa, hmm, ei kai toi peli nyt ihan TOSI huono voi olla... (jee, mainoksessa näkyi myös Munchlax<3)
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Niin se mieli muuttuu X). Itekin katsoin juuri tuon PokéBeachin pätkän ja olen entistä vakuuttuneempi, näyttää just ihanalle ja tuntuu olevan aivan toista maata just esim. hirvittävän Pokémon Channelin kanssa. Tuo mainospätkä antoi toivoa jopa yllättävän laajasta maailmasta, mikä tollaselle tutkimustyyliselle pelille olisi vain plussaa. Ja suurin osa pokémoneista oli tosi näyttävän näköisiä! Esimerkiksi Scyther, tosin Ponytan tulilieskat oli rumat. Peli taitaa aika pitkälti koostua kaiken maailman paikkojen tutkimisesta ja noista minipeleistä, mutta esim. nuo taistelut näyttää tosi houkuttavilta.

Ja se Mamoswine videossa...!!! <3__<3
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Aki tha Lazyboy
Member Avatar
Kirjoittajien aatelia
oah, 5. Gene.. Mitä pitemmälle mennään näissä Generaatiossa, sitä enemmän tuntuu ihan pöljän näköisiä Poksuja ilmestymään, eli siis toivon jotain generaatioon 1. ja 2. tyyliin ihan samanlaista(toiveajattelua?) Pokeja, jotka näyttävät vähän järkevimmiltä...

Pitempään kuitenkin on epämielyttänyt, kun ei ITSE voi luoda hahmoa, vaan joudun tyytymään tekijän hahmoihin, joka ei aina kaikkia osapuolia mielytä. Yeah, miksen en voi ropettaa minun näköisellä tai kuvitelmallani hahmolla pelissä? :/

Ja tietysti nyt GSC-nostalgia humussa toivon Pokegear 'kännykkää'.
[size0](Ja myös radiokanavia, 'Cause they are AWSOM!)

OFFTOPIC:
Avrille
 
"Pelottaa" vaan se, että muistinmäärää on jo lisätty DSi:n, joten... En todellakaan toivo näitä DSi-yksinomaisia pelejä, tuntuisi epäreilulta myydä ensin useille ihmisille tuota DS:ää ja sitten julkaista siitä parempi versio, johon tehdään jotain omia pelejä.


Oh, samaa mieltä, kun näkee tällaista... toivotaan, ettei julkaise mitään Avrin sanomaa.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
Nojoo, kaipa tuosta uudesta Pokémon Ranger - Tracks of Light-pelistä vois tännekin ilmotella. Semmosta siis näkyy tulevan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Mä en omista yhtäkään Ranger-peliä, joten kysyisinkin teiltä jotka omistavat, että ovatko ne mistään kotoisin ? Täytyy mietiskellä jos tuon uusimman sitten hankkisi kun se tulee.
Offline Quote Post Goto Top
 
*Jirachi*
Member Avatar
I keep on going this way with my head held high
Munchy
Jan 15 2010, 03:41 PM
Nojoo, kaipa tuosta uudesta Pokémon Ranger - Tracks of Light-pelistä vois tännekin ilmotella. Semmosta siis näkyy tulevan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Mä en omista yhtäkään Ranger-peliä, joten kysyisinkin teiltä jotka omistavat, että ovatko ne mistään kotoisin ? Täytyy mietiskellä jos tuon uusimman sitten hankkisi kun se tulee.

Hama tulevaisuus ei oikeastaan ole kovin kaukana, pelit kun julkaistaan Japanissa jo 6.maaliskuuta ;3
Posted Image

Teejii Awards 13~ Vuoden...
- Pirtein käyttäjä
- Hellyyttävin käyttäjä
- Käyttäjä, jonka pitäisi heti pistää suunnittelemaan Pokémon-animea
- Käyttäjä, joka sopisi Keksi-Maahan

Kiitos kaikille <3

Jirachi's Wish ~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Offline Quote Post Goto Top
 
Saana
Member Avatar
virallinen neponen
Okei, multa kyllä lentää suusta kirosana jos toinenkin, mikäli viides generaatio nyt tosissaan tulee. Jo kolmannet pokémonit olivat aika pettymys, niistä en ulkoa muista paljoakaan mitään, kun taas ensimmäiset ja toiset menevät kuin vettä vain. Neljättä sukupolvea vihaan ihan järjettömästi, vaikka omistankin Pearlin. Viides olisi vain aivan liikaa. Pokémoneista on koko ajan tullut huonompia, rumempia ja tylsempiä. Alkuperäisissä on oikeasti jotain uutta ja mielenkiintoista, joka on samalla ihan realistista (kuten esimerkiksi Charizard, selkeä lohikäärme). Uusissa pokémoneissa nyt on mitä sattuu, kun on keksitty kaiken maailman tulip----apinat ja mohikaanilinnut. Ihan totta, tuo juuri julkaistu uusin pokémon on kyllä ihan järkyttävä.

Ymmärrän toki miksi pitää tehdä uutta, sillä nythän DPP on saanut pokémonpelien myynnin taas räjähdysmäisesti ylöspäin joten pakkohan Nintendon on takoa kun rauta on vielä kuumaa. Harmittaa vaan ihan järjettömästi, kun alkuperäisillä peleillä ja pokémoneilla ei ole enää mitään arvoa kun uusia tulee kuin vettä vain. D: HG ja SS taitavatkin jäädä ainoiksi vanhojen sukupolvien peleiksi uusille konsoleille. Ugh, olen puhunut ~
[size0]NEVER SAY NO TO PANDA.
"If that's just hungry, I don't want to see angry."
Offline Quote Post Goto Top
 
*Jirachi*
Member Avatar
I keep on going this way with my head held high
Saana
Mar 17 2010, 06:16 PM
Okei, multa kyllä lentää suusta kirosana jos toinenkin, mikäli viides generaatio nyt tosissaan tulee. Jo kolmannet pokémonit olivat aika pettymys, niistä en ulkoa muista paljoakaan mitään, kun taas ensimmäiset ja toiset menevät kuin vettä vain. Neljättä sukupolvea vihaan ihan järjettömästi, vaikka omistankin Pearlin. Viides olisi vain aivan liikaa. Pokémoneista on koko ajan tullut huonompia, rumempia ja tylsempiä. Alkuperäisissä on oikeasti jotain uutta ja mielenkiintoista, joka on samalla ihan realistista (kuten esimerkiksi Charizard, selkeä lohikäärme). Uusissa pokémoneissa nyt on mitä sattuu, kun on keksitty kaiken maailman tulip----apinat ja mohikaanilinnut. Ihan totta, tuo juuri julkaistu uusin pokémon on kyllä ihan järkyttävä.

Ymmärrän toki miksi pitää tehdä uutta, sillä nythän DPP on saanut pokémonpelien myynnin taas räjähdysmäisesti ylöspäin joten pakkohan Nintendon on takoa kun rauta on vielä kuumaa. Harmittaa vaan ihan järjettömästi, kun alkuperäisillä peleillä ja pokémoneilla ei ole enää mitään arvoa kun uusia tulee kuin vettä vain. D: HG ja SS taitavatkin jäädä ainoiksi vanhojen sukupolvien peleiksi uusille konsoleille. Ugh, olen puhunut ~

5.generaatio on tosiaan tulossa Japaniin jo tämän vuoden lopulla. Jopa USA-versiolle on jo huhuttu julkaisupäivä, 31.12.2011

Minä taas en ymmärrä mikä niissä ekan ja toisen sukupolven pokéissa on muka niin upeaa ja mahtavaa. Minusta ne eivät eroa mitenkään merkittävästi uudemmista Pokéista.
Ja en vieläkään ymmärrä näitä ihmisiä jotka ovat sitämieltä, että Pokémon pitää ehdottomasti tunnistaa joksinkin selväksi eläin/satuolennoksi. Pokémonit ovat pohjimmiltaan kumminkin ihan keksittyjä olioita niin en tod. tajua miksi niissä pitäisi olla jotain realistisuutta.
Sitä paitsi, jos on kova hinku tietää mistä mikäkin Pokémon on keksitty, niin Bulbapedia takuulla auttaa siinä ;3

Minua ärsyttää tokassa generaatiossa ehdottomasti eniten se, että Nintendo pysyi tässä vaiheessa hyvin samoilla linjoilla ekan sukupolven kanssa. Pokémonit olivat samantyyppisiä, pelien tarina oli pääpirteittäin sama. Animekin jatkoi samoilla hyväksi havaituilla linjoilla.

3. gene ja erityisesti 4.gene on uskaltanut rikkoa Pokémonin rajoja. 3.genessä ainoa ehdoton pohjanoteeraus oli anime, joka on suurimmalta osin täyttä kuraa. DP-kausi on kumminkin nostanut animenkin ihan uudelle tasolle, ja sitä on jopa mukava seurata jälleen. Minusta se jopa voittaa ekan kauden juonikuviot.

Sitäpaitsi, haluaisin näiltä "ekan ja tokan sukupolven pokét on mahtavia loput sukkaa [ja myös ne joita ei ole vielä julkaistu sukkaavat, vain koska ne ovat uusia pokémoneja]"-tyypeiltä vähän perusteluja että miksi. Olen kuullut monen aina sanovan vain kahta asiaa, että juuri nuo "oikeat alkuperäiset" ovat hyviä ja loput huonoja, mutta en mitään perusteluita.

Voin ihan suoraan sanoa, että pelaamisenkin kannalta Pokémon D/P/Pt sekä HG/SS ovat paljon kiinnostavampia kuin R/B/Y jne. Jopa Nintendon omat tekijät ovat maininneet, että R/B/Y oli aikaan nähden varsin jälkeenjäänyt peli, ja heillä oli rajallinen budjetti sekä kova kiire tehdessään pelejä.

En tiedä kultaako aika muistot vai mitä tapahtuu, en voi toki myöskään muuttaa kenenkään mielipidettä, eikä se ole tarkoituksenikaan.

Pistää vaan harmittamaan, että ekaa ja tokaa geneä tunnutaan pitävän aina niin ylivoimaisena. :/ Itsekin kyllä tykkään näistä geneistä ei siinä mitään, mutta välillä minusta tuntuu, että uusille pokémoneille ei anneta enää edes mahdollisuuksia, vaan muodostetaan heti mielipide "yök, en tykkää" esimerkiksi vain sen takia, että eräät kauniit lapsuusmuistot sattuvat olemaan juuri kahdessa ekassa sukupolvessa.

Ja niin, itse aloitin muuten Sapphirella. Kantoon olen tutustunut myöhemmin Fireredin kautta, ja nyt eka Johto-seikkailuni tulee olemaan HG/SS. Kanto ja Johto on tullut seurattua ainoastaan animen kautta, ja muutenkin kosketukseni 2.generaatioon on varsin vähäinen. Siksi en varmaan tajuakaan miksi 2.gene on joillekin jotain niin upeaa kuin olla ja voi ://
Posted Image

Teejii Awards 13~ Vuoden...
- Pirtein käyttäjä
- Hellyyttävin käyttäjä
- Käyttäjä, jonka pitäisi heti pistää suunnittelemaan Pokémon-animea
- Käyttäjä, joka sopisi Keksi-Maahan

Kiitos kaikille <3

Jirachi's Wish ~> [Sivusto, historia] Make a Wish ~10 years ago~
Offline Quote Post Goto Top
 
Heiccu
Member Avatar
It's show time!
Awarded Members
Joo, joka paikasta saa lukea kuinka näitä uusia generaatioita dissataan. Heitänpä tähänkin muhennokseen oman mielipiteeni ja puolustuspuheeni 3. ja 4. generaation Pokémoneista.

Minusta juuri on mukavaa, että on uskallettu keksiä jotain vähän erilaista. Eläimiä ja taruolentojakaan ei ole loputtomiin niin on ollut täysin pakko laajentaa ja käyttää sitä mielikuvitusta. Hei jos Nintendo olisi jatkanut samaa linjaa Pokéjen suunnittelussa kuin Kantossa ja Johdossa, muistuttaisivat kaikki pokémonit liikaa toisiaan. Uusien generaation pokémonit ovat olleet jollain tavalla erikoisempia jo niiden ulkonäön perusteella. Itteeni kyrsisi jos kaikki poket olisivat jotain eläintenkaltaisia, aika mielikuvituksetonta. Esim. 4. generaatiosta erityinen silmänilo meikälle on ollut Rotom. Kodinkonepokémon on oikeasti todella nerokas luomus!

Ymmärrän kyllä monien negatiiviset ajatukset uusia sukupolvia kohtaan, koska kuitenkin useimpien parhaat muistot pokémonista ulottuvat tuonne kymmenen vuoden taakse. Negatiivinen suhde 3. generaatioon pohjautuu osaksi tuolta animen puolelta, joka todellakin sukkasi ja totaalisesti. Eikä tuon jälkeen ole viitsitty tutustua D/P:henkään sen tarkemmin. Mutta maailma muuttuu kuten myös pokémonit sen mukana. Ja tätä muutosta vastustetaan vain "muutoksen vuoksi".
Posted Image

3DS Friend Code: 5386 - 8476 - 5068
Offline Quote Post Goto Top
 
Saana
Member Avatar
virallinen neponen
"*Jirachi*"
 
Sitäpaitsi, haluaisin näiltä "ekan ja tokan sukupolven pokét on mahtavia loput sukkaa [ja myös ne joita ei ole vielä julkaistu sukkaavat, vain koska ne ovat uusia pokémoneja]"-tyypeiltä vähän perusteluja että miksi. Olen kuullut monen aina sanovan vain kahta asiaa, että juuri nuo "oikeat alkuperäiset" ovat hyviä ja loput huonoja, mutta en mitään perusteluita.

No, mie perustelen sen sillä, että makuun alkuperäiset ovat vaan aina parhaita. :) Esimerkiksi elokuvissakin voiko suurin osa oikeasti sanoa, että viimeisin pokémonleffa on parempi kuin ensimmäinen? Ekoissa ja tokissa pokémoneissa on vielä ihan uusia ideoita jotka ovat kaikenlisäksi söpöjä ja yksinkertaisia. Nykyään Pokémonit ovat monimutkaisia ja suurimmassa osassa toistetaan samaa ideaa. Voiko joku pokkana väittää, että esimerkiksi Butterfree ei yhtään muistuta Beautiflytä? Samoja ideoita kierrätetään liikaa, siksi pidän enemmän ekoista. (: On kyllä uusimmissakin oikein lutusia pokémoneja, kuten esimerkiksi Buizel.

"*Jirachi*
 
Ja en vieläkään ymmärrä näitä ihmisiä jotka ovat sitämieltä, että Pokémon pitää ehdottomasti tunnistaa joksinkin selväksi eläin/satuolennoksi. Pokémonit ovat pohjimmiltaan kumminkin ihan keksittyjä olioita niin en tod. tajua miksi niissä pitäisi olla jotain realistisuutta.

Joo, en itsekään kyllä tätä mieltä ole vaikka annoinkin olettaa niin kun sanoin "Alkuperäisissä on oikeasti jotain uutta ja mielenkiintoista, joka on samalla ihan realistista ". Mutta meinasin enemmänkin sitä, että on se nyt parempi että on lohikäärme kuin apina jolla on lehtiä päässä ja sulkia selässä ja vielä kieliä kynsissä tai jotain. :DD

psst tykkään oikeasti kun on foorumi jossa voi kommentoida asiallisesti eikä saa heti haukkuja niskaan. :) jei!
[size0]NEVER SAY NO TO PANDA.
"If that's just hungry, I don't want to see angry."
Offline Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Poké-pelit · Next Topic »
Add Reply

    

.