shopify site analytics
Welcome Guest [Log In] [Register]

Add Reply
Minkä elokuvan näit viimeksi?
Topic Started: Mar 24 2009, 23:36 (8,670 Views)
AoiNeko
Member Avatar
Maskotti

Hyvin yksinkertaista. Monet varmaan otsikosta ymmärtävät ketjun idean - minkä katsoitte, miksi, missä, milloin, oliko hyvä ja vielä kerran miksi? Sehän on elämän peruskysymyksiä. Ei minulla muuta, aloitellaan vain. Kertokaa mitä haluatte.

Itse katselin viime perjantaina Scary Movien. Voi hitsi oli niin älytön kuin aina nuo elokuvat ovat - hauska, mutta liian usein nähty harmikseni. Muistin sen aivan täysin ulkoa. Kuitenkin jaksoin parille kohtaa nauraa ihan täysillä. Perjantaisin on kiva istua voin sohvalla ja katsella elokuvaa mahdollisesti mussuttaen jotain ja nämä elokuvat ovat parasta sille. Onneksi nytkin perjantaina tulee Scary movieta, yayz.
R O A R
Offline Quote Post Goto Top
 
Cabal
Member Avatar
Tyhmä
Viimeksi tuli katsottua uusittu versio tuosta Pearl Harborista.
Erinomainen leffa vaikkakin en pahemmin piittaa siitä romantiikka puolesta pahemmin. Toiminta puoli sen sijaan on vertaansa vailla. Älyttömän hyvin kuvattu elokuva. Loppu puoli tosin on aika fiktiivinen jos mun kaltainen asiaan tutustunut henkilö rupeaa vähän tarkemmin miettimään mahdollisuuksia tuollaisen vaihtoehdon kannalta mitä Jenkit päättävät tuon leffan lopussa tehdä.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
KingSweet
Member Avatar
Musti
Eilen illalla katsoin Puhelu kuolemalta (One Missed Call) nimisen kauhuleffan. Aluksi oli aika perus kamaa, mutta mitä pidemälle mentiin, sitä parempi oli. Varmaan paras kauhuleffa 2000-luvulla. Pitää katsoa toisenkin kerran !
Long live the king of mercy

:kingi :kingitar
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Eilen tuli katsottua Maikkarilta 14:45 alkanutta Barbie ja Pegasoksen taika-elokuvaa. Ja kokonaan sen katsoinkin. Heh. Elokuvassa oli suorastaan hävettävän huono 3D-animaatio ja yleinen visuaalinen ilme oli tosi halpa, minkä nyt voi arvatakin.

Juoni oli aika jännittävä ja arvattava. Barbien kuningasvanhemmat kohtelivat tätä naurettavan ylisuojelevasti ja Barbie karkasi luistelujuhlaan vanhemmilta salaa. Sitten tulee ilkeä mies joka vaatii Barbieta vaimokseen ja kivettää Barbien vanhemmat ja kylän asukkaat. Barbien pelastaa Pegasos, joka kertoo olevansa "vanha ystävä" eli Barbien salattu sisko, jonka samainen ilkeä mies taikoi Pegasokseksi, kun tämä ei suostunut miehen vaimoksi. Barbiella ja tämän siskoponilla on aikaa kolme päivää purkaa ilkeän miehen langettama kivetysloitsu, muuten loitsusta tulee ikuinen. Että tällä tavalla.

Elokuvan hauskin kohta oli, kun komea Ken-poitsu käyttäytyy ensin tosi halveksivasti Barbieta ja tätä siskoponia kohtaan ja Barbie on ihan vihoissaan tälle. Sitten Barbien sisko, tämä kiva lentävä poni, sanoo "Mutta hän on kyllä aika komea!" ja Barbie tähän "En huomannutkaan..." Tämän jälkeen Barbie ja Ken ovat tosi best friends, vaikka ensin ne olivat ihan arch enemies, mutta sitten yhtäkkiä tapahtui tällainen kiva puolenvaihto ja tämän Kenin luonne muuttui tyystin.

Suosittelen muillekin.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
purrjo
Member Avatar
crazy cat lady
Eilen illalla katsoin loppuun Disaster movien, jonka alotin joskus pari viikkoa sitten, mutta en jaksanu kattoo :P. Se oli ihan järjettömän huono, paljon huonompi, kun mikään Scary Movieista. Olin ihan tylsistynyt koko leffan ajan, mut jaksoin kuitenkin kattoo. Oli siinä pari ihan hauskaakin kohtaa, mut ei sitä oikeen jaksanu. Varsinkin ne pari "taistelukohtausta" oli järjettömän tylsiä.

Äääälkää kattoko :D.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
pakke
Member Avatar
Kirjoittajien aatelia
Katoin eilen sellasen anime leffan kun paprika. Ainoat jutut mitkä siinä oli huonoa olivat:
1. Englannin kieli (en voinut vaihtaa, koska veli on kadottanut kaukkiksen)
2. En tajunnut mitään koska olin koko leffan puoli unessa, kuunteluksi meni.. (Sitä se teettää kun kello siirrettiin, ja aikasempana viikonloppuna olin valvonut ensiksi kolmeen, jonka jälkeen neljään..) Katsoin leffan tiistaina klo.14.00...
3. Vähän outoja ne lelut...

Jooh... Eli en suisittele väsyneenä katsomaan.. Mutaa oisin muutenkin nukahtanut, vaikken tuota leffaa olisi katsonutkaan!
Väsyttäääh....
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Tättärädäädää! Olikos se nyt maanantaina, kun tuli aamulla tämä joku Bratz Rock Angelz-elokuva :D? Voi kyllä, se tuli katsottua. En tämän topicin perusteella tunnu katstovan muuta kuin jotain tämmöisiä.

Jos pari viestiä sitten mainitsemani Barbie ja Pegasoksen taika-elokuva oli halpa, niin tämän Bratz-elokuvan myötä koko sana, halpa, saa ihan uuden merkityksen. Se animaatio! En ole oikeasti nähnyt mitään niin kamalaa, hahmot keikkuivat todella omituisesti, hiukset oli isketty jälkikäteen hahmojen animaation päälle ja ja ja ja. Ei sitä vaan pysty selittämään :D.

Animaatiossa oli hauskaa se, että lopputekstit paljastivat, että hahmojen animoinnissa on valtaisia tiimi, mutta hahmojen hiuksien animoinnissa on ihan oma valtava tiiminsä.

Hauskaa oli koko elokuvan arvomaailma. En tiedä kumpi oli pahempaa, nämä Bratzit vai tämä heidän "vihollislehden" jäsenet. Nämä kilpailijat oli tehty elokuvassa, kuten myös siinä Bratz-animaatiosarjassa, ihan uskomattoman tyhmiksi. Ei niissä ollut muuta vikaa, mutta ne oli vaan ihan älyttömän tyhmiä. Bratzit oli tietty muuten fiksumpia, mutta tyttöjen välittämä arvomaailma sitten taas paljon pahemmin pielessä kuin heidän kilpailijoittensa :D. Elokuvassa Bratzit lähtevät kilpailijoilta varastetuilla lipuilla Lontooseen jonkun klubin avajaisiin ja hyväntekeväisyyskonserttiin keräämään juttuaineistoa Bratzien uuden muotilehden ensimmäiseen numeroon. Ööh. Bratzit innostuvat Lontoossa punkista ja käyvät shoppailemassa punk-vaatteita huippuglamour-liikkeistä (:D) ja perustavat rock-bändin, Bratz Rock Angelzin. Bratzit saavat Lontoosta paljon juttua kokoon ja heistä tulee supersuosittuja. Jee. Barbie-leffaa nyt pystyi suosittelemaan vielä lapsille sekä nuorille, mutta ei tätä D: "IhQ!"

Bratz Rock Angelz-bändin ensimmäinen biisi elokuvassa näin loppukevennyksenä!
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Munchy
Member Avatar
love me *munch*
En oo piiitkäään aikaan katsonut TV:stä mitään leffoja, mutta teatterissa kyllä. Viimeisin leffa jonka kävin katsomassa oli Oscar-pystejäkin napannut Slummien miljonääri.

Juoni meni kutakuinkin niin, että nuori intialainen mies osallistuu sikäläiseen Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan ja voittaa pääpotin, jolloin häntä syytetään huijauksesta. Tässä kuulustelussa käy ilmi, että tämän miehen (nimeä en muista, ärh) elämän vaiheista löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Elokuva oli mun mielestä aivan loistava, Oscarit meni siis oikeaan osoitteeseen. Juoni tuntuu näin kirjoitettuna aika hölmöltä, mutta siihen oli osattu loistavasti yhdistää tämän pojan elämän vaiheet (lapsuus, teini-ikä, aikuisuus), ja vastaukset miljoonakysymyksiin löytyi ihan pienistä jutuista, pienistä teoista miehen elämässä. Elokuva oli tavallaan myös aika koskettava, koska siinä näki konkreettisesti millaista elämää Intiassa voi olla. Suosittelen ehdottomasti, täytynee ihan itselle hankkia sitten DVD:nä jahka ilmestyy.

Seuraava leffa jonka todennäköisesti katson on tuo pari päivää sitten telkusta tullut Pingviinien matka. Laitoin sen tallennukselle ja kunhan on aikaa niin sen katson. Oon hirmunen luontodokkareiden fani, ja varsinkin tälläinen "elokuvamainen" tuotos on varmasti mieleeni.
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Hey taas ihmiset. Tänään kävin pitkästä aikaa ihan kunnolla elokuvissa katsomassa tuon Möröt vastaan muukalaiset-leffan pikkusiskoni kanssa. Ei muuta kuin 3D-lasit päähän.

Eli joo. Varmaan pääasiana elokuvasta jäi käteen se 3D-lasien käyttö ja se, että se oli visuaalisesti 3D:n myötä aika erilainen tietokoneanimaatio moniin muihin verrattuna. Sitä 3D:tä on tosi vaikea selittää, mutta jokin ulottuvuus oli ihan erilaista esim. johonkin vanhaan Shrekiin sun muihin tietokoneanimaatioleffoihin verrattuna. Ero oli tavallaan aika suuri, mutta sitä eroavaisuutta on vaikea selittää.. Kuulostaako lupaavalta? Heh. No sanotaan nyt vaikka niin, että kun elokuvassa esim. jotain kuvattiin läheltä, niin se oikeasti näytti olevan lähellä, siis ihan oikeasti. Esimerkiksi jos elokuvassa olisi heitetty superpallo katsojia "päin", niin se tosiaan olisi näyttänyt siltä, että se ihanihan oikeasti lentää sieltä naamaan.

Lähdin katsomaan tuota elokuvaa vähän laimein ajatuksin, mainokset kun olivat aika halvan näköiset. Yllätyin kyllä kovasti, elokuva oli oikein rattoisa ja möröt olivat kivoja persoonia. Lempihahmoni oli Ötökkäsaurus, eli jättiläisötökkä, wiih. Elokuvassa oli noin muuten aika kieroa huumoria, jälleen jotenkin tuntui, että ne 7-9-vuotiaat lapset nauroivat ihan eri asioille kuin minä tai siskoni, tai jotkut lasten huoltajista. Hah, edustettiin elokuvasalin vanhinta porukkaa. Tuossa elokuvassa oli kyllä muutamia pieniä humoristisia seksistä vihjailevia pätkiä, mitä en olisi itse halunnut näyttää jollekin 7-vuotiaalle, jos olisin äiti. Mutta njaa, vähänb vanhempaan makuun nuo huumoripätkät sopi (plus elokuvassa oli pikkukieroa politiikkaan liittyvää huumoria), oikein mainio ja ylitti odotukset :). Kannattaa käydä ihmeessä katsomassa tuo ja kokemassa tuo 3D-kokemus ihan itse.

Niin, ja suomidubit oli oikein mainiot.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Heiccu
Member Avatar
It's show time!
Awarded Members
Katoinpa eilen Canalin puolelta Superhero movie nimisen elokuvan. Elokuva on mielenkiintoinen Scary Movie tapainen parodia feat. Scary Movie-elokuvista tuttuja näyttelijöitä. Ja nimensä mukaisesti elokuva pyörii supersankariteeman ympärillä. Leffaan oli ovelasti upotettu kaikenlaisia aineksia kaikille tutuista supersankarileffoista/tarinoista, niin Spider mania, Batmania kuin Fantastic Fouriakin. Pääasiassa juoni painottu kuitenkin ensimmäisen Spider Man- elokuvan kulkuun.

Juoni? No, jos on nähnyt Spider manin niin osaa suurin piirtein arvata, mitä tässä oikein tapahtuu. Nuori opiskelija Rick saa koulun retkellä sudenkorennon pureman ja saa tästä supervoimat. Tämmöisissä elokuvissa on aina pahis, eikä sitä tästäkään puutu. Pahiksen nimi on Tiimalasi, en muista enää mistä se nimi oikein tulee mutta joo. Elokuvassa oli ainakin vähän sitä, mistä minä elokuvissa tykkään: toimintaa ja komediaa. Toisaalta, huumori oli jossain vaiheissa aika tökeröä, mitä nyt arvata saattoi. Irstaat vanhukset, sairaat vitsit ynnä muut eivät koko aikaa jaksa kiehtoa. Ihan katsottava elokuva silti
Posted Image

3DS Friend Code: 5386 - 8476 - 5068
Offline Quote Post Goto Top
 
purrjo
Member Avatar
crazy cat lady
Viimeksi taisin katsoa Canal Comedyltä tulleen Hei, me lennetään !, jonka olen ihan hirveän monta kertaa nähnyt, mutta silti se on hauska. Se on kai aika vanhakin leffa. Tykkäsin siitä erityisesti siksi, koska Leslie Nielsen näytteli siinä ^^

Siinä siis päähenkilön tyttöystävä lähtee lentoemäntänä lennolle, ja tämän poikaystävä, tai sitten ne oli jo eronnut, lähtee tämän perään, koska haluaa tämän takaisin, mutta pojan sota-aikaisten traumojen, tyttö ei halua tätä takaisin, ellei poika pysty unohtamaan niitä. Poika siis pelkää lentokoneita, koska ajoi hävittäjällä päin jotain kalliota tai jotain, ja tappoi samalla monta ihmistä. Sitten lentokoneessa on pahentunutta kalaa, josta kaikki sitä syöneet sairastuu, myös lentäjät. Siksi poika joutuu laskeutumaan lentokoneella, vaikka on lentänyt vain hävittäjällä.

Toi on muuten ihan hyvä leffa, mutta se on vähän epätosi välillä, mutta komedioissa niin yleensä onkin. Huumori oli taas mitä parhainta ja tuli naurettua tosi monta kertaa. Välillä kyllä tuli todella tylsiäkin kohtia, mutta ei paljoa kuitenkaan. Leffa loppui tietysti onnellisesti, olisin kyllä toivonut toisenlaista loppua.. eh :--D No mutta kokonaisuudessaan oli hyvä leffa.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Imaranx
Member Avatar
Riddle me this~
Katottiin tossa jokin aikaa sitten uudelleen tuo Simpsons movie! X)
kun kerran kauhea Simpsons fanitus on jälleen menossa, niin täytyihän sekin katsoa...
Mahtava elokuva on...mutta minua harmittaa yksi asia... lisää burnssia!!!
♥ ♥ ♥ ♥ Click here to see my art!♥ ♥ ♥ ♥

Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Azurill
Member Avatar
Pikselöitynyt päällikkö

Katsoin viimeksi, suunnilleen n. pari tuntia sitten Tomomi Mochizukin Aaltojen kuohun. Täytyy sanoa, että se oli jotenkin tosi outo... tai ei silleen outo, mutta loppui ennen kuin ehti edes alkaa kunnolla. Lisäksi leffan juonta luuli aluksi jotenkin monimutkaisemmaksi kuin mikä se lopulta sitten olikaan (esimerkiksi Rikakoa luulin pitkän aikaa joksikin paatuneeksi huijariksi, mikä se ei sitten ollutkaan). Oikeastaan juoni oli hyvin yksinkertainen ja aika tavanomainen, sen saisi muserrettua ihan pieneksi kuutioksi. Toisaalta leffaa katsoessa piti koko ajan olla valppaana, koska tapahtumat pomppivat paikasta toiseen; aivan elokuvan alussa näytettiin pätkä elokuvan lopusta, sitten hypättiin johonkin johonkin keskelle ja sitten vasta tavallaan alkuun. Yleensä en myöskään koskaan meinaa muistaa ensikatselmalta hahmojen nimiä, ja sitten menen ihan sekaisin, että kenestä milloinkin puhutaan, mutta tällä kertaa en ihme kyllä pudonnut kärryiltä. Tämä leffa on kyllä sellainen, mikä täytyy katsoa uudelleen vasta pitkän, pitkän ajan päästä, sillä tapahtumat muistaa aivan liian hyvin ulkoa, eikä ole juuri mitään syytä ottaa heti uusintaa sen takia, että jokin asia olisi jäänyt havaitsematta, koska tässä elokuvassa ei lopulta mikään jäänyt epäselväksi. Kyllähän Aaltojen kuohun silti katsoi ihan mieleellään, siis ettei ollut mikään umpisurkea teos, minkä katselun olisi lopettanut kesken kaiken, tai olisi jatkuvasti vain toivonut sen loppumista.

Viime sunnuntaina taasen katsoin Tuulen laakson Nausicaän. Joo tuota, täytyy sanoa, ettei ole kyllä mikään ylin suosikkini Ghiblin elokuvista, turhan synkkä ja kauhean sekava... ja sotaisa. Loppuratkaisu oli myös aika tylsähkö ja liian ennalta arvattavissa oleva (niin kovin yksinkertainen verrattuna elokuvan aiempiin sekaviin tapahtumiin). Mutta kyllä senkin silti katsoi loppuun asti. Siinä oli myös monessa kohtaa tosi hyviä musiikkeja, niin kuin Ghiblin elokuvissa yleensäkin. Alkoi vaan kyllästyttää jossain vaiheessa, kun joka paikasta ryöppyi niitä ihmeen Ohmuja ja muita ötiäisiä, ja oli tosi hankala erottaa, ketkä nyt ovat peijetläisiä ja ketkä niitä muita tyyppejä, eäh, plus unohtelin jatkuvasti tyyppien nimiä/kasvoja, lukuun ottamatta itse prinsessa Nausicaäaa. Tuskinpa katson elokuvaa lähiaikoina uudelleen, mutta täysin päinvastaisen syyn takia kuin Aaltojen kuohun tapauksessa. Eli kun Aaltojen kuohussa ei jäänyt mikään epäselväksi, niin Nausicaästä jäi sen verran sekava ja epävarma olo, ettei sitä tunnetta halua mieleensä taas uudelleen :D
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
kiesu
Member Avatar
Hard Way
Haha, on ihan eri mieltä Azun näkemyksistä kahdessa edellisessä lefassa ;D

No enivei, ei ollut tarkoitus niitä tulla arvostelemaan.

Ihan hetki sitten tuli nähtyä Holy Smoke niminen leffa. Melkein jäi ensin katsomatta, kun kuvauksen luin ja selasin pari kuvaa. Ajattelin, että taas joku seksileffa, onhan näitä jo viisikymmentä nähty. No, jäinpä kuitenkin odottamaan sitä alkavaksi kun ei ollut oikein muutakaan tarjolla. Ja huh. Onneksi jäin. En osaa edes kuvailla sitä miten paljon pidin elokuvasta. Se nauratti ja kosketti. Aihe oli... Tai mihin se kääntyi, oli itselle hyvin lähellä sydäntä. Nojailen tässä käteeni ja transsissa koitan keksiä jotain ovelaa kuvausta leffasta, mutta en pysty. Se vaan... Oli. Täydellinen.
Posted Image
@Twitter @Steam
Offline Quote Post Goto Top
 
Cabal
Member Avatar
Tyhmä
Day of the Dead taisi olla nimi..

Iski vain päähän ajatus käydä vuokraamassa nyt ihan joku zombi leffa kun oli kaveri käymässä ja kun teki mieli kahtoa joku zombi leffa kun oltiin niistä vähäsen lässytettykin tuossa Perjantaina.

Ensin ajatuksena oli vuokrata nää kaks ekaa Ressaa (Resident Evil), mutta kun ei mistään löytyny niin sitten ruvettiin kattelemaan muita kiinnostavia silmään pistäviä nimiä kuten 28pv. myöhemmin jne.

Ei tulosta, mutta tuo leffa nyt osui silmään kun katoin niitä uusimpien leffojen hyllyä.

Nooh, näin nyt voin sanoa, että oli ihan menevä zombi leffa ja se K18 ei siinä kannessa todellakaan ollut sellanen perus ''hieman paljasta pintaa'' K18 vaan rainassa tosiaan oli sitä verta ja gorea. :D

Ensin vähän epäilin, että onko siitä leffasta katottavaks vai onko perus tylsä kasari kauhujatke, mutta ilokseni sain huomata sen kaverin kanssa, että siinä ei turhia odoteltu et lähtis homma käyntiin. Ekan viiden minuutin aikana revittiin jo eka ihmine kappaleiks.

Suosittelen jos joku tykkää tämmöisestä.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · TV & kirjallisuus · Next Topic »
Add Reply

    

.