shopify site analytics
Welcome Guest [Log In] [Register]

Add Reply
Minkä sarjan katselit viimeksi?; Esim. anime, drama, tv-show...
Topic Started: Mar 25 2009, 00:33 (4,724 Views)
AoiNeko
Member Avatar
Maskotti
Yksinkertaisesti vain, minkä sarjan katselit viimeksi ja kommentteja siitä. Piditkö vai etkö, miksi? Saa kertoa aivan mistä tahansa, mutta kyseisen ohjelman pitää olla televisio sarja ei siis elokuva. Elokuvilla tulee olemaan oma ketjunsa, siellä voi selittää niistä.


Itse katselin tuossa Black Lagoon-nimisen animen. Aivan loistava, 2 seasonia ilmestynyt ja katsoin nämä kummatkin peräjälkeen kun kummassakin oli vain 12 jaksoa. Kertoo Black Lagoon-nimisestä ns. yhtiöstä joka toimittaa tavaroita sinne sun tänne - rikollisin keinoin tietenkin, sehän olisi muuten tylsää. Hahmot ovat hauskoja ja piirrostustyyli natsaa ainakin minuun aivan täydellisesti. Jutut mitä jaksoissa on mielenkiintoisia ja huumori tyydyttävää. Lempi hahmojani oli Revy, maid ja hullut kaksoset - näitten laivanörttikin oli ihan söpö, mutta vähän tylsä. Sarjahan suurimmaksi osaksi on vain SHOOT SHOOT BANG BANG, mutta itseeni se iskee ja aika kovaa. Mielenkiintoinen ja toimintaa riittää.

Tekstistä huomaa miten hyvin muistankaan aina hahmojen nimet, huoh. Noh, jatketaan nyt seuraavan sarjan kimpussa. Päätin nimittäin Samurai Champloon aloitella, animeputki aika pahasti jäänyt päälle. Hehe.


Azu: Pienenä huomautuksena, että viimeksi katsotun Pokémon-jakson mietteet mieluiten tähän topiciin, kiitos.
R O A R
Offline Quote Post Goto Top
 
Azurill
Member Avatar
Pikselöitynyt päällikkö

Onko täällä siis tarkoitus kertoa, minkä sarjan on viimeksi kokonaisuudessan katsonut, vai kertoilla viimeksi katsotun sarjan yksittäisestä jaksosta? Kerron nyt tuon jälkimmäisen mukaan...

Eli meikähän katsoi viimeksi Salkkarit eilisiltana (jakso 1723, nimenä "Sampo tajuaa itsenäisen elämän edut"). Salkkareiden sivulla väitettiin viime viikolla, että tämän viikon kaikki jaksot olisivat oikein tapahtumarikkaita ja vauhdikkaita, mutta enpä nyt tiedä... eilinenkään jakso kovin häävi ollut (tosin, köhititi köh, mitkään jutut eivät tule yllätyksinä, koska tyhmänä sorrun jatkuvasti juonipaljastuksiin, vaikken haluaisi). Ossin muistinmenetysjuttu on tuskin päässyt edes kunnolla käyntiin, kun se jo alkaa kyllästyttää pahemman kerran. Miten kävikin sattumalta juuri niin, että se meni ja unohti kaikki muistot Jennin kanssa vietetystä ajasta juuri häiden jälkeen? Ja Isabellan mokoma meni sitten räyhäämään Karille juuri kun olin niin tyytyväinen siitä, että pariskunta olisi ihan julkisesti yhdessä. Nyt ovat varmaan sitten taas riidoissa, että pleäh... tai sitten Isabella & Ossi tai Isabella & Miika ovat pian yhdessä, nyt on alkanut pahasti näyttää siltä. Mielestäni Isabella & Kari olisivat niin luodut toisilleen, kun ovat niin vastakohtatapaukset :D. Jotenkin ärsyttää se Peppikin, kun ei tiedä, kumman kanssa olisi, Konstan vai Sampon. Kauankohan sitäkin juttua meinataan pyörittää? Oikeastaan koko eilispäivän jakso oli sitä saman vanhan kierrättämistä, mitään uutta se ei tuonut. Jakso loppuikin ihan tylsästi siihen, kun Niina ihmetteli, kuka tämän isän hoitokotimaksun oikein on maksanut, niin kuin katsojat eivät muka tietäisi, että kaiken takana on Jarkko, kukas muukaan?

Sitten on ihan pakko vielä mainita, että katsoin muutama viikko takaperin yhden C.S.I. New Yorkin jakson kokonaan, mikä on tosi harvinaista, yleensä kun en sitä ohjelmaa katsele, tai yleensäkään mitään muita sarjoja kuin pelkästään lemppareitani. Ei niin pienintäkään tietoa, minkä niminen jakso oli kyseessä, mutta se alkoi hautajaisilla. Arkkua kannettaessa arkun pohja yhtäkkiä hajosi, ja sieltä putosi yhden ruumiin sijasta kaksi ruumista... C.S.I.:n poppoo alkoi sitten tutkia, että kuka sen toisen sinne mukaan oli tungenut. Siinä oli myös sellainen sivujuoni, missä epäiltiin, että yksi niistä C.S.I.:n työntekijöistä olisi syyllistynyt jonkun miehen murhaan, kun tämä löydettiin rikospaikalta, mutta tämä ei kuulemma muistanut tapahtuneesta oikein yhtään mitään. Lopussa se epäilty sitten todettiin syyttömäksi, mutta joku rökäle meni ja ampui sen (jäi vähän hämäräksi, miksi). Ärsytti tuo sen ampuminen, kun muutenkin harmitti, kun sitä vaan syyteltiin koko ajan. Muutenkaan jakso ei loppujen lopuksi kovin häävi ollut, kun en toisaalta oikein jaksanut seurata sitä edes kunnolla, kun oli jotenkin niin sekavaa menoa paikasta toiseen, ja kun en niitä päähahmoja edes tunne, sain jatkuvasti tarkkailla silmät kovina, että kuka kukakin oikein on. Välillä menin niin sekaisin siitä, että ketkä nyt ovat niitä tutkijoita ja ketkä "gangstoja". Kaoottinen katselukokemus siis, mistä ei kovin hyvää makua suuhun jäänyt, ihan pihalla olin jakson loputtua.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
AoiNeko
Member Avatar
Maskotti
Itse ajattelin että aina jos kokonaisuudessaan saa sarjan katsottuun niin kommentoisi sitä, mutta minulle käy tuo myös. Eli tässä ketjussa tästä lähtien voi minun puolestani keskustella sarjoista, mitä nyt on yksittäisen jakson katsonut kokonaan ja mitä tunteita ja ajatuksia se herätti.

Itse kuitenkin viimeksi taas sain katsottua Samurai Champloo nimisen sarjan alusta loppuun, 26 jaksoa siis. Sarja ei minua säväyttänyt sen kummoisemmin, mitä nyt se oli ihan ok. Ihan ok. Ei muuta. Loppua kohden alkoi tapahtumaan enemmän mielenkiintoisia asioita ja voisinkin sanoa sarjan olevan hyvä 18 jakson jälkeen, muuten se on vain ok joka ei tee nyt sarjalle kovinkaan suurta hyväksyntää. Melkein olen tässä sitten tuon perään katsonut japanilaisen draaman, Summer Snown loppuun. Enää kaksi jaksoa. X) Olen yrittänyt nyt kiriä näitä sarjoja pois jaloista kun koulut alkavat tuossa maanantaina taas yaaay.
R O A R
Offline Quote Post Goto Top
 
Ruka
Member Avatar
Italialainen Merirosvo
Itse katsoin eilen, eli viimeksi Todistettavasti Syyllisen. Jostain syystä pidän siitä ohjelmasta, vaikka siinä onkin välillä surullisia murhakohtauksia ja silleen.
PIRATES.
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Jos ei kestä turhaa ihkuttamista, niin ei kannata lukea. Avri selittää, paasaa ja ihkuttaa The Nannystä, josta on tullut sen lempisarja, heh.

Katselin viimeksi, tai itse asiassa olen tänä päivänä katsonut jo neljästi Nannyn tänään tulleen 5. tuotantokauden jakson. Hmm, jakson nimi suomennettuna taisi olla "Lastenhoitajani ette saa!"
Koko sarjan ideanahan on siis se, että on tuommoinen Maxwell Sheffield, joku miljonäärituottaja ja yksinhuoltajaisi. Fran Fine on sitten tuommoinen työläisperheessä varttunut, Salkkareiden Jenni-tyyliin vähän bimbo ja unelmienprinssiä, rahaa sekä kuuluisuutta haluava. Sarja alkoi sillä, kun Fran oli hienostoalueella myymässä ovelta ovelle meikkejä saatuaan potkut töistään, kunnes hän sattuu Sheffieldien ovelle ja toi miljoonääri päättää palkata Franin lastenhoitajaksi. Fran on aina ollut kiinnostunut Sheffieldistä, mutta tämäpä ei juuri huomaa Frania/koittaa olla huomioimatta.
Mutta kuten arvata saattaa, tietty heidän välilleen syntyy vipinää ja koko sarjassa seurataankin sitä, miten näiden kahden välit syntyvät. 5. kauden aikana alkaa toden teolla tapahtua Franin ja Maxwellin välillä ja molemmat ovat harvinaisen tietoisia toistensa tunteista, mutta silti ratkaisevaa askelta ei näy. Fran onkin ollut jo 5 vuotta "pelkkänä" lastenhoitajana, vaikka vähän kaikki ovat yrittäneet saada Frania ja Maxwellia yhteen.

Jakso alkoi heti ihan mahtavasti...
"Good afternoon Miss Fine"
"Good afternoon Mr. Sheffield... You know, the kids are at the school and Niles in shopping... We could do it..."
"Khrmm, alright... Hi... Fran."
"Hi Max..."
"You look beautiful... Fran"
"Ooo, over fourty and can said it again so quickly..."
Edellisessä jaksossa Sheffield ja Fine pääsivät suhteessaan sinutteluasteelle, tosin heidän aikeenaan on yrittää salata lastenhoitajan ja pomon lämminneet välit, ja siksi he kutsuvat toisiaan muiden kuullen edelleen "Mr. Sheffieldiksi" ja "Miss Fineksi", kuten tähänkin mennessä. Vaan ihan turhaan, kaikki tietävät, että Sheffieldillä ja Finella on vähän vispilänkauppaa :D.

Jakson idea on kuitenkin se, että Sheffieldin nuorin tytär Grace saa kutsun kaveriltaan kotiinsa, joka sattuu olemaan Lähi-idässä. Gracen kaverin isäkin on joku öljykuningas :D. Grace haluaisi lähteä, mutta Mr. Sheffield pitää paikkaa liian kaukaisena töilleen. Fran tajuaa, että jos Grace lähtisi Sheffieldien hovimestarin, Nilesin, kanssa Lähi-itään, niin Fran ja Mr. Sheffield voisivat viettää romanttista aikaa keskenään. Mr. Sheffieldillä on kuitenkin töitä ja lopulta hän ehdottaa, jos Fran lähtisi Gracen kanssa.
Fran lähtee loukkaantuneena vieraaksi Gracen kaverin kuningasisälle. Frania ja Gracea kohdellaan ja palvellaan erittäin hyvin. Mutta yllätyksekseen Fran huomaa kuninkaan muistuttavan paljolti Mr. Sheffieldiä ulkonäöllisesti, ja heillä on hauskaa keskenään. Lopulta kuningasäijä pyytää Frania jäämään palatsiin koko loppuiäkseen. Fran haluaisi palata Mr. Sheffieldin luokse, mutta eräiden sattumusten jälkeen uskoo kuninkaan pitävän itseään ja Gracea panttivankeina.
Samalla Mr. Sheffield ikävöi Frania, joka ei ole soittanut hänelle kertaakaan tai ottanut muuten yhteyttä. Sheffieldien hovimestari Niles, joka koko sarjan ajan ollut parittamassa Sheffieldiä ja Finea toisilleen, on taas Amorin apulaisena hankkinut Mr. Sheffieldille "aikaiseksi syntymäpäivälahjaksi" lipun sinne Lähi-itään, missä Fran ja Sheffieldin tytär lomailevat.

Fran ja Grace yrittävät karata kuninkaan hovista ja samalla Mr. Sheffield saapuu paikalle. Fran kertoo julki, miten kuningasäijyli piti heitä panttivankeina, kun hän ei suostunut sen vaimoksi. Lopulta kaikkiin sattumuksiin on järkevät selitykset ja kuningas olisi halunut Franin hoviinsa lastenhoitajaksi. Kun Fran ja Mr. Sheffield jäävät kahden, Fran yrittää puolustella itseään, että ihan varmasti kuningas yritti iskeä häntä. Mr. Sheffield sanoo uskovansa ja sitten sanoi näin~
"Unfortunately some men aren't good with expressing their feelings. You know, you would start as his nanny and you work with him few years and then you'll being the first name terms... One day he come to realize that you are more imporant to him than his work. And then! Then he will tell you that he loves you."
"Umm, and when that's happen?"
"Right now. I love you."

Awwwww. Tätä tässä onkin odottettu! Mr. Sheffieldin rakkaudentunnustus viimein :D. Tai no, onhan Sheffield ennenkin tunnustanut rakkauttaan, mutta sitten hän on aina jotenkin "ottanut tunnustuksensa" takaisin :D. Seuraavassakin jaksossa Fran tulee ja hehkutta kaikille:
"Mr. Sheffield said that he loves me!!"
"And what was the new thing?"
"Oh, yeah, sorry. HE DIDN'T TAKE IT BACK!"
"YAY!"
:D.

Ahii, ihan pakollinen purkautuminen. Kukaan ei varmaan ymmärrä yhtään, mitä selitän, mutta mitä sitten? Tänne sai purkaa sydäntään ja meikä purkasi. The Nanny on aivan ihana sarja <3 Ja Franin nasaaliääni on niin upea <3. *lähtee katsomaan jaksoa viidettä kertaa*
P.S. halusin pistää repliikkejä, koska halusin näyttää itselleni, että osaan ne ulkoa.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
purrjo
Member Avatar
crazy cat lady
Katsoin eilen Greyn Anatomian toisen tuotantokauden ensimmäisen boksin, jossa oli siis 14 jaksoa, neljällä eri levyllä. Olen siis jo toisen tuotantokauden toisen boksin, jossa on siis loput toisen tuotantokauden jaksoista, niin katsonut. Ja ensimmäisen tuotantokauden myös ja nyt katson myös keskiviikkoisin niitä jaksoja, mitkä neloselta tulevat. Kolmos- ja nelosboksit pitäisi vielä ostaa ^^

Jaksot loppuivat liian nopeasti, koska olen niin pahasti koukuttunut kyseiseen sarjaan. Katsoin boksin melkein kokonaan yhdessä päivässä, mutta yritin säästää sitä kahdelle päivälle edes. Jaksot olivat mitä parhaimpia, mutta eivät yhtä hyviä, kun nyt telkkarista tulevat. Itkin suunnilleen joka jakson lopussa, kun kaikki loppui niin surullisesti.. tai sitten vaan oon niin herkkä. Mut joo, jokaisessa jaksossa sattui ja tapahtui, eikä yksikään pyörinyt paikallaan :--) Ja viimeinen jakso boksilla jätti sellaisen olon, että pakko nähdä lisää, heti ! Muttakun tuon toisenkin boksin olin juuri kokonaan katsonut, niin ei viitsi sitä heti uudestaan aloittaa. Hieman miinusta siitä, että paljon tylsempiä nämä alkupään jaksot, kun kolmannen ja neljännen tuotantokauden jaksot, mutta kyllä näitäkin katsoo.

Njoo tää oli tällänen turha ~

Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Azurill
Member Avatar
Pikselöitynyt päällikkö

Katsoin viimeksi Axis Powers Hetalian 21. jakson, jonka Teejii lähetti, kun tiesi, että haluan kuitenkin nähdä Sealandin harvinaisen esiintymisen, ennen kuin jakso poistetaan YouTubesta. Aika tapahtumarikas jakso, etten sanoisi, vaikka kesto olikin huikeat 5 minuuttia, haha. Siitäkin ajasta Chibitalia ja Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta tosin haukkasivat minuutin ja 13 sekuntia, ennen kuin oli Sealandin vuoro astua areenalle... Arvatkaa vaan, oliko jännää nähdä vanha tuttu ilmatorjuntatykin jalusta siinä, kun se oltiin osattu tehdä ihan saman näköiseksi, miltä se oikeastikin näyttää (Sealandhan sijaitsee kyseisen jalustan päällä, katsokaa vaikka Wikipediasta, jos ette usko). Sealand-parka, kukaan ei kiinnittänyt tähän mitään huomiota, saati tunnustanut tätä itsenäiseksi valtioksi, kaikki vaan kävelivät ohitse. Ainoastaan Liettua vaihtoi pari sanaa tämän kanssa, mutta kummasteli vähän tämän minimaalisuutta + kertoi, ettei kansakunnaksi ole helppo tulla, mutta Sealandia se ei kauheasti tuntunut lannistavan. Venäjä seurasi hymyssäsuin keskustelua sivusta, ja sitten tapahtumat siirtyivät toiseen pariksi minuutiksi: Saksaan, Italiaan ja Iso-Britanniaan. Italia ei halunnut Saksan jättävän sitä yksin, ja oli peloissaan, mutta sitten ryhdistäytyi, ja vannoi todellista Italian spiritiä. Kohta piakkoin tämän jälkeen tuli loppulaulu.

Mainitaan nyt vielä, että eilen katsoin kolmen jakson verran Salkkareiden uusintoja. Oli pakko nähdä Kenin ja Camillan häät, vaikka YouTubesta olenkin joskus sen pätkän uudelleen katsellut, eli oli vielä ihan hyvässä muistissa. Pitää varmaan katsoa Salkkarit maanantainakin, kun on aika mielenkiintoiset hetket käsillä... Ja taas huomaan jääneeni koukkuun! Argh! Ei hyvä.


Edit (klo 17:31): Pakko vielä mainita, että hetki sitten katsoin Neloselta tulevaa Poliisit-sarjaa ensimmäistä kertaa, hihii. Tuli siis nähtyä yksi puolikas ja yksi kokonainen jakso. Tuo, minkä näin kokonaan, oli koostejakso, ja se sisälsi hyvin jänniä tapahtumia, juu. En viitsi edes sanoa, mikä minulle tuli siitä sarjasta koko ajan mieleen... Mutta sen vaan sanon, että aika osuvasti se eräs toinen sarja on kyllä onnistunut kuvaamaan poliisin työtä, rikoksetkin ovat uskomattoman samantapaisia.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Imaranx
Member Avatar
Riddle me this~
Simpsoneita olen tässä katsellut viimiset 5 kuukautta XD
en oikeastaan muita sarjoja ole seuraillut... :blink:

Viimeksi olen varmaan loppuun katsonut sarjan, umm...Full Metal Alchemist...olisko ollut se?
Olin aika tyytyväinen, kun sarja viimein loppui, vaikka kiva olikin..niin jotenkin sitä jo odotti, että se loppuisi...
♥ ♥ ♥ ♥ Click here to see my art!♥ ♥ ♥ ♥

Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Azurill
Member Avatar
Pikselöitynyt päällikkö

Viimeksi tuli taas katsottua Axis Powers Hetaliaa. Kyseessä oli 28. jakso, missä Suomi näkyy kerrankin vähän suuremmassa roolissa. Jakson tapahtumat: Saksa, Pohjois-Italia ja Japani oleskelevat rannalla nuotion äärellä, kunnes Italia yhtäkkiä keksii, että nyt on rakennettava sellaisia joulupuuhökötysjuttuja. Kun hökötykset on kyhätty, Amerikka, Kiina, Ranska, Iso-Britannia ja Venäjä hyökkäävät puskista kolmikon kimppuun. Alkaa taistelu, ja Italia suostuu antautumaan heti alkumetreillä (heiluttelee valkoista lippua ja huutaa "Somebody help me!"). Yhtäkkiä jostain alkaa kuulua kummallista musiikkia, ja porukat katsovat taivaalle. Suomi siellä lentelee joulupukkiasussa "Finland airline" -nimisellä reellä, ja toivottelee hyviä jouluja, vähän etuajassa tosin, kun on vasta elokuu. Suomi heittää kaikille kahdeksalle lahjapaketit, joita porukat alkavat heti tutkia. Sitten kohta alkaa sataa lunta, ja Suomi juttelee vielä hetken joulun taiasta, ennen kuin lentää pois huikaten "Moi moi". Joulun kunniaksi kahdeksikko päättää ottaa seuraavana päivänä iisimmin, ja Suomen jouluntoivotukset kaikuvat koko maailmassa. Tulee lopputekstit, ja sen jälkeen näytetään vielä pari sekuntia, kun Pohjois-Italia esittelee Amerikalle joulukuusihökötystään, mistä tuli kuulemma ihan romu. Loppu.


Hauska jakso oli, naureskelin melkein koko ajan :'D. Oli kiva kuulla Suomen/Tinon sanovan "Moi moi".
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Heiccu
Member Avatar
It's show time!
Awarded Members
Keskiviikkona sain päätökseen Serranon perheen, kun tuolloin tuli sarjan päätösjakso. Sarja tuli nähtyä melkeinpä kokonaisuudessaan, ainoastaan muutama aivan alkupään jakso on jäänyt näkemättä. Tätä sarjaa alettiin näyttämään Suomessa joskus muutama vuosi takaperin. En edes tiennyt koko ohjelman olemassaolosta ellen joku kesäinen aamu olisi herännyt aikaisin ja mennyt tylsyyttäni katselemaan telkkaria. Jokin siinä sitten sytytti. Liekö se sitten espanjalaisten hauskahko puhetyyli, älyttömät henkilöt vai sitten jokin muu.

Sarjan melkeinpä jokainen jakso noudatti samaa kaavaa, eli tapahtuu jokin väärinkäsitys, joka ikävällä tavalla sitten paljastuu. Välillä saman kaavan noudattaminen alkoi vähän kyllästyttää, mutta toisaalta ei koskaan voinut olla nauramatta. Lisäksi sarjan henkilöt ovat suurimmaksi osaksi äärettömän hauskoja - toisaalta myös äärettömän tyhmiä. Sarjassa kuvattiin Diego Serranon ja tämän perheen ja ystävien elämää Madridissa kuvitteellisessa Santa Justan kaupungin osassa. Sarja alkaa siitä, kun päähenkilö Diego Serrano menee naimisiin opiskeluaikaisen rakastetunsa Lucía Capdevilan kanssa, joka oli eronnut aviomiehestään. Diego taasen oli jäänyt leskeksi. Lucíalla on edellisestä avioliitosta kaksi tytärtä Eva ja Teté, kun taasen Diegolla kolme poikaa; Marcos, Guille ja Curro. He kaikki siis muuttavat yhteen asumaan ja näin kaikki vastoinkäymiset ja "mukavahkot" tilanteet voivat alkaa.

Sarjan päätösjakso ei ollut järkyttävä, mutta loppuratkaisu kyllä. Diego tekee itsemurhan hyppämällä alas sillalta, kun ei kerta kaikkiaan jaksanut enää. Curro joutui vankilaan, koska ajoi erään vanhuksen päälle "varastetulla" autolla, Teté ja Guille muuttavat pois kotoa ja ym. tällaista (ei jaksa selittää). Sitten Diego herää omassa makuuhuoneessan Lucía vierellään, joka olevinaan kuoli auto-onnettomuudessa. Diego tajusi, että kaikki Lucían ja hänen hääyön jälkeiset tapahtumat olivat vain unta. Pikkuisen köyhä lopetus minun mielestäni, ja myös hiukkasen liian yksinkertainenkin. Käsikirjoittajilta taisi loppua ideat ja halusivat vain lopettaa sarjan siihen ja keksivät sitten vain jonkinlaisen lopetuksen, tai no, tämä oli vain minun oletukseni. Mutta mitäpä tuolla on.

Sarjan henkilöt olivat kyllä aika mielenkiintoisia persoonia melkein kaikki. Eräs ehdoton suosikkihahmojani on José Luis, joka tuli sarjaan vasta tuossa viidennen tuotantokauden tienoilla. José Luis on tämmönen bisnesmiestyylinen heppu, joka harrasti jonkinmoisia uhkapelejä ja oli aina etsimässä uusia bisneksiä. Mies on hyvin pienikokoinen ja ukolta irtosi hyviä juttuja. En kyllä tähän hätään muista mitään. Lisäksi tykkäsin todella paljon GuillexTeté- parituksesta. Kyllä, harrastan näitä parituksia vähän joka paikassa. Nämä kaksi sopivat täydellisesti toisilleen, vaikka ajatus paikoin voi tuntua vähän *köh köh* erikoiselta. Nämä kaksi kun olivat sarjassa melkeinpä sisaruksia toisilleen. Mutta se nyt on vain pikkuvika. Sitä paitsi he olivat yhdessä useampaankin otteeseen. Mutta joo, sarja loppui eikä mitään tietoa, tulisiko joskus uusintakierros. Oli se kyllä sen verran suosittu ohjelma. Mutta ite tykkäsin ihan älyttömästi, vaikka loppua kohden alkoi paikoin sukkaamaan.

Posted Image

3DS Friend Code: 5386 - 8476 - 5068
Offline Quote Post Goto Top
 
Avri
Member Avatar
...

Katselin tuossa aiemmin aamulla tulleen Hello Kittyn, joka tietysti pistettiin digiboksille tallentumaan, hehee. Okei, voin kai heti sanoa että kyseinen lastenohjelma on erittäin outo. Ainakin kahden ensimmäisen jakson perusteella, kyseessä on siis tuo The Adventures of Hello Kitty & Friends-sarja.
Tämän päivän jakson nimi oli XO-mies, jossa Badtz-Maru halusi olla supersankari, jota sitten kutsuttiin XO-mieheksi. Harmi vaan, ettei Badtz-Marun maailmanpelastus suju ihan niin hyvin kun suunniteltu oli, mistä sitten Badtz-Maru kovasti masentui. Hello Kitty kavereineen koittavat järjestää jonkin näköisen tilanteen, missä XO-mies saisi tulla pelastamaan heidät, mutta meikälle jäi kyllä ihan täysin auki se, mikä se näiden suunnitelma oli :D. Nämä piiloutuivat johonkin rakennelmaan ja työnsivät suuaukon eteen kiviä... sitten ne lähetti Keroppin etsimään XO-miestä, jotta tämä voisi pelastaa Kittyn kavereineen. Keroppilla kun ei ole paras muisti, niin XO-miehen kanssa jutellessa Keroppi sitten unohti kertoa, että tuon XO-miehen pitäisi mennä pelastamaan Kitty ja muut. Onneksi XO-mies sattui itse kävelyllään huomaamaan Kittyn ja muiden avunhuudot, jolloin XO-mies oikeasti sitten pelasti nämä.

Jaksossa oli ihan paras laulu tuosta XO-miehestä, siskoni tykästyi. "äks-oO MIEES...~" *hyräilyä*
Sarja on pelkkää fanserviceä, Kittyä, My Melodya ja kumppaneita kuvataan välillä niin läheltä, että voi vaan huutaa nyaa~ kun telkkarissa kuvataan pyöreiden ja pehmoisten kisunkorvien liikehdintää.
Posted Image
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Offline Quote Post Goto Top
 
Zervy
Member Avatar
(^.^(◠‿◠)^.^)
Awarded Members
Viimeksi olen katsellut eilispäivänä Salkkarit. Toki minä BB:nkin katsoin, mutta en jaksa siitä mitään sönköttää. Salkkarit siis katsoin, jakson numeroa tahi nimeä en kykene enää muistamaan. En kiinnitä niihin ikinä minkäänlaista huomiota. Eilinen jakso oli mielestäni suht tylsä, siinä ei tapahtunut juuri mitään kiinnostavaa vaan tälläistä suht perus suhdedraamaa. Noa sai tietää Mirosta ja Pepistä ja tätä salailua sitten vatvotaan varmaankin seuraavat 3 viikkoa, jonka jälkeen Oona kuulee siitä joltain Katariinalta ja sitten ollaan seuraavat kolme viikkoa ihan angst ja lopulta palataan takaisin yhteen. Olihan tuo jo Noan tulosta asti selvää, että lopulta pari tulee olemaan Noa & Oona, mutta Miro & Peppi tuli kieltämättä pienenä yllätyksenä :D Nauroin silloin joskus viikko takaperin, parasta draamaa ikinä, hahahaa :D Tämän jakson parasta antia oli kuitenkin Joonatan autokaupoilla, ei jestas kun repeilin sille myyjälle. Niin tyypillinen autokaupustelija, mutta silti niin häiritsevän outo ja tunkeileva. "Meen keittään kahvia." Lol, mahtava. Vähän vain ärsyttää, kun varmasti Joonatan itsekin tajuaa, että pian autojuttu paljastuu mitä räikeimmällä tavalla ja seuraavat 3 viikkoa riidellään Lassen ja Paulan kanssa, kunnes tämä hämäräheikki tulee takaisin vaatimaan 50 euron seteleitään. Niin ilmiselvää. Joonatan vajoaa pikkuhiljaa yhä syvempään suohon.

Ossi, Jenni & Miika-sotku ei jaksa kertakaikkiaan kiinnostaa, vaikka toisaalta toivoisinkin Ossin saavan Jennin. Jotenkin säälittävää, kun raukka muistaa nyt kaikki menneet tapahtumat, mutta Jenni sen kus kiehnää vaan Miikan kanssa :( Toisaalta taas odotan aika innolla Katariinan saapumista ja sitä millaista sotkua hän saa kadulla aikaiseksi. En muista päivää, eikä kenenkään tarvitse spoilata sitä, mutta Käpähän taisi liittyä sakkiin mukaan ihan tässä lähiaikoina. Ehkä jopa tänään, ken tietää... Mutta sitä ihmettelen, että mihin Sara on yhtäkkiä kadonnut? En jaksaisi millään uskoa, että Sara olisi lopullisesti häippässyt pois... Hän on niin häijy akka, ettei hänestä yksinkertaisesti voi olla pitämättä! Saraa vain enemmän ruutuun, naispuolista Aaro on todella tervetullut sarjaan. Oli niin riipivät kauhunhetket, kun Sara kömysi pimeässä Jennin asuntoon. Näitä lisää, Sara on tässä ihan mahtava. Ja luulen kyllä, että Saralla on vielä monta ässää hihassa viimeistään Katariinan saavuttua, toivotaan ainakin näin...

Ja nänköhän sitten käy, että Jarkko (ja Tanja?) poistuvat sarjasta muuttamalla Ranskaan. Vai mikäkö se maa oli, enivei. Salkkareiden jatkuttua syksyllä lehdissä oli räjähdyksen jälkeen, että pihlajakatulaisia poistuu/lähtee räjähdyksen aiheuttamasta syystä sarjasta, eikä tämä siis koskenut räjähdyksessä kuolleita hahmoja, joten ilmeisesti se sitten koskenee ainakin Jarkkoa. Ilman räjähdystä Jarkolla olisi Jarkon naama ja hän paistattelisi päivänsä meikkifirmansa pomona, eikä olisi mitään tarvetta muuttaa minnekään, joten se se kai sitten on. Olisi silti ollut paljon dramaattisempaa, jos Jarkko olisi vain tehnyt itsemurhan, kun aina sitten päädytään näihin tylsiin ratkaisuihin ja jätetään ovet auki hahmon paluulle. Olisi vaikka ajanut vielä Tanjan päältä, niin Jarkon tarina olisi jäänyt aika surumielisen eeppiseksi. Tai ehkei sentään... Nooh, ihan kuinka vaan, hyvä juttu vain kun porukkaa ilmeisesti lähtee pois, kun Tanjakin on kuulemma jo ajat sitten jättänyt sarjan, kun sarjassa on tällä hetkellä henkilöhahmoja aivan liikaa. Vielä jos tästä hotellikriitikostakin leivotaan semi-sivuhenkilö.

Onneksi tänään taas tulee Salkkarit, voi kuinka ihanaa.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Suppis
Member Avatar
Tyhmä saa olla muttei tykkimies - Tykkimies Suppis
Salkkareita katson nyt ja Selviytyjät Samoaa (USA:n tahtiin) tänään. Russel. H <3
Offline Quote Post Goto Top
 
Azurill
Member Avatar
Pikselöitynyt päällikkö

Salkkarit katsoin juuri äsken. Ei ollut mitenkään erikoinen jakso, vaikka on sentään perjantai, ja silloin siinä pitäisi muka tapahtua aina jotain tosi jännää. Niko palasi Pihlajakadulle. En tiedä, onko hyvä vai huono. Ärsyttää ainakin, kun ei voi olla sama näyttelijä kuin aiemmin, siis Juha Karhu, nythän on Lari Laurikkala. Ei tunnu yhtään samalta henkilöltä, vähän niin kuin silloin vara-Karin aikoihin. Joonatanin yllätyssynttäritkin oli aika puhki kulutettu, ihan kuin vaikka kuinka monesti Pihlajakatu 23:n nuoret olisi viettänyt sellaisia. Se loppu sentään oli edes vähän yllättävä, kun luulin Isabellan tekstanneen Sebastianille, mutta olikin Heiskanen. Varmana Joonatan joutuu vielä ongelmiin sen kaaramobilen kanssa. Salkkarit ei olisi Salkkarit, jos ei tapahtuisi sellaista. Ja taatusti se Sarakin palaa takaisin.

Repesin muuten sitä kun Paula, Lasse ja Heli lauloivat Joonatanille onnittelulaulun, kun ne huusi niin hauskasti sen Joonatanin, tai Paula huusi :D

Zervy
 
Ja nänköhän sitten käy, että Jarkko (ja Tanja?) poistuvat sarjasta muuttamalla Ranskaan.

Onneksi. Toivoin jo silloin Kentaurin räjähdyksen aikaan, että Tanja häippäisi, jotenkin on vaan aina ollut niin tylsä hahmo. Melkein saisi Jarkkokin mennä Tanjan mukaan.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
Zervy
Member Avatar
(^.^(◠‿◠)^.^)
Awarded Members
Voi ei! Tulin Salkkareiden mainoskatkolla tänne tarkkailemaan päivän tavoitteen edistymistä, ettei kerralla tulisi niin paljon viestejä luettavaksi ja sille tielle sitten jäinkin. Aika kului kuin siivillä posteja lukiessani ja näin Salkkareiden loppuhuipentumat jäi näkemättä. On minullakin tuuria, aina jos jotain mielenkiintoista tapahtuu jään siitä paitsi. Varsinkin jos kyseessän on Salkkarit. Olihan tuo jo hyvän aikaa tiedossa, että Niko palaa takaisin uuden näyttelijän näyttelemänä ja siitä pitikin joskus tälle foorumille kirjoitella, mutta olinkin tykkänään unohtanut sen. Tämänpäiväisen jakson alussa Jenni vielä puhuikin jotain Nikosta ja viimeistään siinä kohtaa olisi hälytyskellojen pitänyt soida, mutta muisti on mikä on :D Hienoa silti, että saadaan vanhaa kaartia mukaan, vaikkakaan hohto ei ole samanlainen kuin Helin paluussa, kun kyseessä on toinen näyttelijä. Nikolla on taitanut olls eniten näyttelijöitä kautta Salkkareiden historian, eli vauva-Niko, lapsi-Niko, teini-Niko ja nyt tämä aikuinen Niko(?).

Joonatanin synttäribileet tuskin olivat mikään viikon kohokohta, tätä samaa biletystä on jo vuosien saatossa nähty monet kerrat. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä miten Niko tulee sotkemaan suhdesotkuja ja keiden osalta. Ja minähän arvasin just edellisessä viestissä, että se hämäräheikki tekee paluun ja Joonatan on liemessä! Hehe, on tämä loistava sarja.
Posted Image
Offline Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
Go to Next Page
« Previous Topic · TV & kirjallisuus · Next Topic »
Add Reply

    

.